Social

Au furat bani dintr-un local public pentru a-i cheltui la jocuri de noroc

Patru tineri din Alba Iulia au fost reținuți de polițiști după ce au spart un local public și au furat 4.200 de lei, banii cheltuindu-i la jocuri de noroc în Alba Iulia și în Zlatna.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe patru tineri, din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, care sunt bănuiţi de furtul sumei de 4.200 de lei, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată de către reprezentantul unui local public din municipiu, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie 2019.

Se pare că, în noaptea de 6 spre 7 noiembrie, cei patru tineri ar fi forţat uşa din spatele localului, iar în timp ce unul dintre ei s-a asigurat că nu sunt observaţi, ceilalţi trei ar fi sustras banii.

Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi cheltuit banii furaţi, în mai multe localuri din Alba Iulia şi Zlatna, la jocurile de noroc.

Aceştia vor fi prezentaţi, în cursul zilei de vineri, în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.