Politică

„Continuitate” și „prosperitate” așteaptă parlamentarii PSD de Alba de la votul lor

Senatorul PSD Daniel Breaz (foto), fost ministru al Culturii, a votat, duminică, pentru ca „România să aibă continuitate”, iar deputatul Ioan Dîrzu, liderul social-democraţilor din Alba, pentru o Românie „prosperă”.

„Astăzi am votat pentru ca România să aibă continuitate, pentru ca România să se dezvolte aşa cum s-a dezvoltat în ultimii trei ani, pentru ca România să aibă creştere economică în Europa, aşa cum am avut în ultimii ani, am fost poziţia întâi, poziţia a doua în Uniunea Europeană. Pentru asta am votat astăzi, pentru binele românilor”, a declarat, la ieşirea din secţia de votare la care este arondat în Alba Iulia, oraş în care îşi are domiciliul, senatorul Daniel Breaz.

În ceea ce îl priveşte pe deputatul Ioan Dîrzu, social-democratul a spus că a votat „cu un bun român, care a făcut posibil ca atât pensionarilor, cât şi salariaţilor să le meargă bine în România”.

„Am votat pentru o Românie prosperă şi pentru ca românii să se întoarcă alături de cetăţenii şi de părinţii lor”, a mai spus acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.