Politică

Liberalii din Alba au votat pentru „normalitate”

Europarlamentarul Mircea Hava a declarat, la ieșirea de la secția de votare din Alba Iulia, că a votat „pentru o țară normală”.

„Avem nevoie de normalitate, avem nevoie de oameni la care să li se deschidă uşa, oameni care să fie salutaţi. Toată lumea este sătulă de oameni care nu fac altceva decât să fie în topul glumelor nesărate, în topul greşelilor de ortografie sau oameni care arată cu degetul şi, de fapt, ei sunt cei care ar trebui arătaţi cu degetul”, a declarat duminică Mircea Hava, fost primar al municipiului Alba Iulia timp de aproape trei decenii, care s-a prezentat la secţia de votare la care este arondat alături de soţia sa.

Liberalul a făcut şi un apel către cetăţeni pentru a se prezenta la vot, adăugând că „lucrurile şi ţara se vor schimba în bine”.

Şi deputatul Florin Roman, unul dintre liderii liberali, a spus că a votat pentru o Românie normală.

„Pentru mine, o Românie normală este o Românie în care avem garanția că legea este lege pentru toți, o Românie normală este o Românie în care să nu avem griji că, peste noapte, cineva va da o ordonanță ca să măcelărească codurile justiției, pentru mine, o Românie normală înseamnă o Românie în care hoții, criminalii și violatorii trebuie să stea în pușcărie și nu liberi pe străzi”, a declarat Roman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.