Social

Bărbat mort după ce camionul său a fost lovit de tren

Șoferul unui camion a murit după ce vehiculul pe care îl conducea a fost lovit, marți dimineața, de un tren de pasageri pe raza localității Beldiu, între orașele Teiuș și Aiud, un pasager din garnitură suferind un traumatism cranio-cerebral minor și alți trei, atacuri de panică.

Potrivit Poliţiei, la o trecere la nivel cu calea ferată între Gârbova şi Beldiu, semnalizată cu crucea Sfântului Andrei, a avut loc un accident produs între un tren şi un camion, în zona respectivă, la ora producerii accidentului fiind în vigoare o atenţionare de Cod galben de ceaţă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba a intervenit cu forţe de la Aiud şi Alba Iulia pentru descarcerarea şoferului şi acordarea primului ajutor medical.

„Şoferul camionului a fost descarcerat. El prezenta leziuni traumatice incompatibile cu viaţa şi a fost declarat decedat”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.

Echipajele ISU au intervenit şi pentru acordarea de ajutor medical pentru un pasager din tren, care este asistat medical în urma unui traumatism cranio-cerebral şi care va fi transportat la spitalul din Aiud. Trei persoane au suferit atacuri de panică, au mai transmis cei de la ISU.

Trenul, care făcea legătura între Sighişoara şi Cluj-Napoca, este format din locomotivă şi două vagoane, rămânând deocamdată staţionat. Unul dintre vagoane a suferit avarii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.