Social

Vasile Sârb a devenit membru al Photographic Society of America

„În așteptarea pruncilor” – fotografie de Vasile Sârb

Vasile Sârb, coordonatorul Clasei de Fotografie din cadrul Școlii de Arte și Meșteșuguri, a devenit membru al Photographic Society of America, informează Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Vasile Sârb este de câţiva ani membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) şi recent a fost primit ca membru şi în rândul asociaţiei de profil din SUA. Acceptarea a fost făcută după ce timp de câteva luni Photographic Society of America a analizat portofoliul artistic al fotografului din Alba care reprezintă participări la peste 70 de saloane internaţionale din 25 de ţări, zeci de premii la concursuri din ţară şi din străinătate şi alte câteva zeci de premii obţinute de cursanţii pe care îi pregăteşte în cadrul Clasei de Fotografie din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Vasile Sârb este absolvent al Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, în 2011, Clasa Artă Fotografică coordonată la acea vreme de prof. Marius Moga senior. Din 2013, el activează ca instructor în artă fotografică în cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din judeţul Alba.

În decursul timpului a obţinut zeci de premii cu cursanţii clasei pe care o coordonează. Aceste concursuri internaţionale atrag în medie sute de participanţi din zeci de ţări, cu peste 70.000 de lucrări de artă fotografică.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.