Educație

Table interactive, pentru elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”

Jumătate din clasele Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au fost dotate cu table interactive, achiziționate cu sprijinul Statului Major al Forțelor Aeriene, potrivit unei postări publicate, vineri, pe pagina de Facebook a unității de învățământ.

„10 table interactive au fost puse în funcţiune în tot atâtea clase în care studiază elevii militari. Tablele de ultimă generaţie ajută în procesul de învăţământ având dublu rol: de predare a lecţiilor din programa şcolară şi de ascultare a elevilor. Aceste table au fost achiziţionate prin grija Statului Major al Forţelor Aeriene cu ocazia centenarului Colegiului Naţional Militar «Mihai Viteazul». Investiţia se ridică la aproximativ 35.000 de lei”, se arată în postarea menţionată.

Potrivit reprezentanţilor colegiului, anul viitor vor fi dotate cu astfel de table interactive şi celelalte zece clase.

Una din cele mai prestigioase unităţi de învăţământ din Alba, Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a aniversat în 1 noiembrie 100 de ani de la înfiinţare.

Deținător al titlului de „Școală europeană” în 2006, 2012, 2015 și 2018, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” funcționează în Alba Iulia din anul 1975, iar anterior la Târgu Mureș și Timișoara.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.