Social

Gelozie incandescentă. Bărbat reținut după ce ar fi instigat la incendierea unei mașini

Fotografie de arhivă

Un bărbat din orașul Cugir a fost reținut pentru instigare la distrugere după ce, pe fondul geloziei, ar fi determinat un tânăr să incendieze maşina unui cunoscut, faptă petrecută în februarie, potrivit unui comunicat transmis vineri de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Poliţiştii din Cugir au reuşit să identifice, joi, două persoane bănuite că ar avea legătură cu incendierea, în seara zilei de 3 februarie, a unui autoturism parcat pe o stradă din oraş.

„Anchetatorii au descoperit că un bărbat de 38 de ani, din Cugir, pe fondul geloziei, l-ar fi determinat pe un tânăr, de 25 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, să incendieze autoturismul unui cunoscut. În urma incendiului provocat de tânăr, autoturismul a fost distrus în proporţie de 40%”, arată sursa citată.

Faţă de bărbatul de 38 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru instigare la distrugere, iar faţă de tânărul de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, precizează IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.