Politică

Alegeri prezidențiale. Mircea Hava crede că scorul final va fi mult mai mare

Liderul liberalilor din Alba, europarlamentarul Mircea Hava, a declarat duminică seara, după anunțarea exit-poll-urilor, că se așteaptă ca diferența dintre cei doi candidați, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, să fie și mai mare în urma rezultatelor finale.

„Scorul final va fi mult mai mare”, a proorocit fostul primar. „Ştiam că vom câştiga, ştiam că vom câştiga cu un scor mare, zdrobitor”, a mai afirmat Hava, aflat la sediul organizaţiei Alba a PNL alături de ceilalţi liberali din conducerea filialei judeţene, printre care Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman.

Mircea Hava a spus despre Klaus Iohannis că „tot timpul a fost preşedinte pentru toţi românii”.

Liderul liberal a adăugat că este nevoie şi de o majoritate în Parlament, pentru a putea face ceea ce trebuie.

„Sunt sigur că lucrurile se vor schimba. Avem nevoie, ca să schimbăm lucrurile, şi de majoritatea în Parlament ca să putem să facem ceea ce trebuie. Să facem lucrurile normale pentru ca ţara să revină la normal. De asemenea, este foarte mare nevoie (…) de a face curăţenie acolo unde trebuie făcută curăţenie (…) Avem o problemă doar cu cei care nu au făcut altceva decât au tras frâna de mână, cu cei care au inventat nod în papură, cu cei care nu au lăsat lucrurile să curgă”, a spus Mircea Hava.

El a adăugat că „cine nu-şi va face treaba va pleca, pentru că acum se poate pleca mult mai repede” şi „nu mai trebuie să vină tot felul de comisii”.

Hava a mai opinat că România trebuie să „recupereze ceea ce a pierdut”, apreciind, totodată, că „în imagine s-a recuperat foarte, foarte, foarte mult”.

Liberalul a mai spus că ar fi încă „multe lucruri” de pus pe făgaşul normal.

„Pentru asta, avem nevoie de timp, un pic de timp, de încredere. Trebuie să uite toată lumea de greaua moştenire, de acel nu se poate. (…). Vrem o Românie normală, avem deja totul pregătit să facem România normală”, a conchis Mircea Hava.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.