Social

Minora dată dispărută a fost găsită de polițiști la o prietenă

Fata de 11 ani, elevă la o școală din Alba Iulia, dată dispărută după ce nu s-a mai întors joi acasă, după terminarea orelor, a fost găsită vineri de polițiști pe raza municipiului.

„Minora dispărută a fost găsită pe raza municipiului Alba Iulia. Starea ei este bună”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Reprezentanţi ai IPJ Alba au precizat, pentru Agerpres, că fata ar fi rămas peste noapte la o prietenă, acolo unde a şi fost găsită.

Potrivit unui comunicat transmis de către IPJ Alba, în noaptea de joi spre vineri, la Poliţia Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie, de 30 de ani, care a sesizat faptul că, în după amiaza zilei de joi, în jurul orei 17,00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la şcoala la care învaţă şi nu a mai ajuns la domiciliu.

„Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activităţile de căutare în care au fost angrenați peste 30 de poliţişti şi jandarmi, însă, până la această oră, aceasta nu a fost găsită. Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, a transmis, în cursul dimineții de vineri, IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.