Social

Minoră dispărută de la domiciliu. A văzut-o cineva?

Polițiștii din Alba caută o minoră care a dispărut. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

În noaptea de 28/29 noiembrie 2019, la Poliția Municipiului Alba Iulia s-a prezentat o femeie de 30 de ani, din Alba Iulia, care a sesizat faptul că, în după amiaza zilei de 28 noiembrie, în jurul orei 17.00, fiica sa, în vârstă de 11 ani, a plecat de la școala la care învață și nu a mai ajuns la domiciliu.

Denisa Maria Moțoi are următoarele semnalmente:

  • înălţime 1,55 m,
  • greutate 35 kg,
  • păr brunet, tuns drept, la nivelul umerilor,
  • ochi căprui,
  • ten măsliniu;

La data plecării, aceasta purta o geacă roz, blugi albaștri și pantofi sport de culoare gri. Avea asupra sa un ghiozdan negru pe care este imprimată imaginea unei bufnițe.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile de căutare în care au fost angrenați peste 30 de polițiști și jandarmi însă, până la această oră, aceasta nu a fost găsită.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea ei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.