Social

Un sediu extins și modernizat pentru Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Singurul teatru din județul Alba, Teatrul de Păpuși Prichindel din Alba Iulia, înființat în urmă cu aproape șapte decenii, dispune de sâmbătă de un sediu reabilitat, nu doar modernizat, ci și extins, printr-o investiție de două milioane de lei a Consiliului Județean Alba.

„O să venim şi cu lucruri noi şi speciale în privinţa spectacolelor care se adresează publicului nostru ţintă, şi anume copiii. Încercăm să dăm şi alte valenţe acestei săli, vom avea şi spectacole pentru adulţi, chiar şi concerte de dimensiuni mai mici. (…) Proiectul nostru de viitor este să producem şi spectacole pentru adulţi. Este un alt proiect ambiţios al meu şi al Consiliului Județean”, a declarat, într-o conferinţă de presă, managerul Teatrului de Păpuşi „Prichindel”, Ioana Bogăţan.

Ea a adăugat că încearcă să convingă publicul adult să înţeleagă că teatrul de animaţie nu se adresează numai copiilor. „Teatrul de animaţie este spectaculos şi se potriveşte şi merge foarte bine şi pentru adulţi”, a mai spus Ioana Bogăţan.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.