Social

Sebeș. Târgul de Crăciun se va desfășura în Parcul Tineretului

În perioada 5–20 decembrie 2019, în Parcul Tineretului, se va desfășura Târgul de Crăciun 2019, anunță autoritățile locale.

„Vom da contur unei povești de iarnă, cu personaje care să aducă bucurie copiilor, un patinoar cu acces gratuit, căsuțe decorate cu produse specifice Crăciunului. Pe scena montată în parc, vor sosi colindători, pentru a colora atmosfera cu cele mai frumoase cântece de iarnă și pentru a le oferi celor prezenți bucuria colindului străbun”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Sebeș.

La întâlnirea cu cei mai mici locuitori ai Sebeșului nu va lipsi nici Moș Crăciun, el își va face apariția în seara zilei de 20 decembrie și va oferi cadouri celor prezenți.

Patinoarul artificial de 400 mp cu acces gratuit, căsuțele cu dulciuri, animatorii îmbrăcați în personaje de poveste sunt doar câteva din atracțiile Târgului de Crăciun de la Sebeș, care își așteaptă vizitatorii.

Momente artistice cu Grupul vocal de muzică ușoară „Do Re Mi” al Centrului Cultural „Lucian Blaga” pregătit de Alexandra și Adrian Pamfilie, mai precizează documentul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.