Social

Bărbat din Șpring reținut pentru furt de animale

Polițiștii din Șpring l-au reținut pe un bărbat din comună care, fiind îngrijitor la o fermă, ar fi sustras, împreună cu patru tineri din județul Sibiu, două vite. Se pare că bărbatul avea o înțelegere cu tinerii din județul Sibiu și primise, în schimbul animalelor, o mașină.

Luni, 9 decembrie, polițiștii Postului de Poliție Șpring i-au identificat pe un tânăr de 23 de ani, din comuna Șpring și pe patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, din Miercurea Sibiului, județul Sibiu, ca persoane bănuite de furtul a două vaci, în valoare de 8.000 de lei, faptă reclamată poliției la data de 5 decembrie 2019, de către reprezentantul unei ferme din comuna Șpring.

Se pare că, tânărul din comuna Șpring, fiind îngrijitor la ferma de animale, împreună cu cei patru tineri din județul Sibiu, ar fi sustras cele două vite, cu scopul de a-și plăti o datorie ce o avea la ei, generată de cumpărarea unui autoturism.

Tânărul este bănuit că nu este la prima faptă de acest fel și că ar mai fi sustras și alte animale din ferma la care era angajat.

Polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, iar în cursul zilei de marți, 10 decembrie, îl vor prezenta în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii sale activități infracționale și recuperarea prejudiciului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.