Social

Scandalagiu reținut de polițiști la Sebeș

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat din oraș care, în ultima perioadă, în diverse împrejurări, s-a manifestat violent și a provocat scandal. Bărbatul este cercetat și pentru furt după ce ar fi sustras telefonul unei femei, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Luni, 9 decembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Sebeș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și furt.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în luna iunie 2018 ar fi aruncat cu pietre și ar fi spart geamurile unui apartament, în septembrie 2018 l-ar fi agresat pe administratorul unui bar, în octombrie 2018 ar fi amenințat-o, cu moartea, pe o tânără, iar de la începutul anului 2019 ar fi distrus, de 3 ori, diverse bunuri într-un local public din Sebeș care are jocuri electronice de noroc.

De asemenea, polițiștii îl cercetează și pentru că, în luna aprilie 2019 i-ar fi sustras unei femei, din buzunar, telefonul mobil, pe care l-a abandonat ulterior pe scara unui bloc.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 10 decembrie, bărbatul să fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.