Social

Acțiunea „Foc de artificii” a identificat copii care vindeau obiecte pirotehnice

Peste 800 de articole pirotehnice au fost confiscate de polițiștii din Alba în ultimele 24 de ore, iar trei dintre persoanele asupra cărora au fost găsite acestea erau minore.

Poliția atrage atenția cu privire la pericolul pe care-l reprezintă folosirea obiectelor cu conținut pirotehnic, mai ales pentru copii.

Polițiștii au continuat controalele pentru prevenirea și combaterea comerțului ilegal cu articole pirotehnice. Miercuri, 18 decembrie, polițiștii din Alba Iulia au depistat o femeie de 49 de ani, din Alba Iulia, care avea asupra sa 708 articole pirotehnice pe care intenționa să le comercializeze.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Tot ieri, polițiștii din Cugir, Blaj și cei din Rădești au depistat patru minori, de 10, 11 și 12 ani, care aveau asupra lor, în total, 140 de petarde. Obiectele periculoase au fost confiscate.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba atrage atenţia cu privire la pericolul reprezentat de utilizarea necorespunzătoare a articolelor cu conţinut pirotehnic. Acestea pot produce vătămări corporale cu consecinţe deosebit de grave.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.