Economie

S-a deschis primul restaurant McDonald's la Alba Iulia

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, a deschis primul restaurant din județul Alba. Noul restaurant din Alba Iulia, de pe Calea Moților, numărul 120, a presupus o investiție de peste nouă milioane de lei și crearea a 75 de locuri de muncă.

Restaurantul din Alba Iulia are 95 de locuri în interior, dintre care 10 în camera pentru petreceri tematice, care dispune și de perete și masă digitale, ideale pentru jocurile distractive ale celor mici, precum și 72 de locuri pe terasă. Totodată, clienții își vor putea începe dimineața cu o cafea aromată de la McCafé, alături de o prăjitură delicioasă.

„Ne dorim mereu să ajungem în zone noi, cum este județul Alba, iar faptul că inaugurăm primul restaurant McDonald’s în Alba Iulia ne bucură nespus, cu atât mai mult cu cât acum suntem aproape de unul dintre partenerii noștri esențiali, Transavia, singurul furnizor de carne de pui acreditat de McDonald’s în România”, a declarat Daniel Boaje, director general al Premier Restaurants România.

Restaurantul aduce experiența viitorului de la McDonald’s, conceptul care a revoluționat restaurantele McDonalds din întreaga lume. Sistemul Experience of the Future le permite clienților să comande mâncarea preferată foarte ușor folosindu-se de kiosk-uri la care își pot personaliza comanda, pot plăti cu cardul sau cash și pot opta pentru servire la masă. Astfel, evită așteptarea la rând și se bucură de mai mult timp de calitate petrecut cu prietenii sau familia. De asemenea, Experience of the Future aduce un beneficiu major în procesul de servire a produselor. În restaurantele în care acest sistem este implementat, fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele angajaților din bucătărie și este pregătită conform standardelor de calitate McDonald’s.

Cu ocazia deschiderii, restaurantul McDonald’s din Alba Iulia își va întâmpina clienții cu o ofertă valabilă în perioada 6-8 ianuarie: fiecare produs Big Mac, McChicken sau Dublu Cheeseburger este însoțit de un al doilea produs la doar 5 lei, iar la McCafé, clienții se vor bucura de oferta 1+1 la Cafea Tall.

Cu 83 de restaurante în 25 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 230.000 de clienți și are o echipă formată din 5.500 de angajați care se asigură în fiecare zi că oferă cea mai bună experiență fiecărui client.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.