Social

Doi răniţi în accidentul de pe DJ 107F, internaţi la Spitalul din Alba Iulia

Două persoane, o femeie de 80 de ani şi un bărbat de 77 de ani, dintre cele cinci rănite în accidentul produs sâmbătă dimineaţă pe DJ 107F, pe raza localităţii Lunca Mureşului, în care a fost implicat un microbuz, au rămas internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia.

„O femeie, în vârstă de 80 de ani, prezintă fracturi de arcuri costale, în partea stângă, o fractură cu minimă deplasare de bazin şi a rămas internată în cadrul secţiei de chirurgie. Primeşte tratament de specialitate”, se arată într-o informare a Biroului de Presă al SJU Alba Iulia.

De asemenea, un bărbat, în vârstă de 77 de ani, diagnosticat cu policontuzii (contuzie hemitorace stâng şi traumatism cranian), va fi ţinut în observaţie medicală.

O a treia persoană adusă la UPU Alba Iulia, un bărbat în vârstă de 72 de ani, prezintă fractură costală şi fractură de claviculă. „A fost supus unor investigaţii medicale, a primit tratament corespunzător şi va urma, în continuare, tratament la domiciliu. Nu este necesară internarea”, mai informează sursa citată.

Cinci persoane au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat, sâmbătă dimineaţă, pe DJ 107F, pe raza localităţii Lunca Mureşului, victimele fiind transportate la spitalele din Alba Iulia şi Aiud. În autovehicul se aflau opt persoane.

La faţa locului au fost trimise, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, două ambulanţe şi două echipaje SMURD.

Dintre cele cinci persoane rănite, două au fost transportate la CPU Aiud.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.