Social

Alba în 24 de ore: 16 infracțiuni și cinci permise de conducere reținute

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Alba au intervenit la 27 de evenimente, au aplicat 108 amenzi și au constatat 16 infracțiuni, informează Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 27 evenimente, din care 24 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 16 infracţiuni şi au fost aplicate 108 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 27.015 lei, din care 22 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 84 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute cinci permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care unul pentru consum de alcool şi au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.