Social

Abrud. A fost întreruptă furnizarea apei potabile

Furnizarea apei potabile a fost întreruptă joi, timp de mai multe ore, în orașul Abrud, din cauza debitului scăzut al surselor de apă, urmând ca și în timpul nopții să se sisteze alimentarea, potrivit unor anunțuri postate pe site-ul operatorului județean de apă.

Astfel, din cauza debitului scăzut al surselor de apa potabilă (văile Buninginea şi Cernita) s-a întrerupt furnizarea apei potabile în oraşul Abrud între orele 12,30 şi 16,30.

„Din cauza nivelului scăzut al surselor de apă nu s-a reușit acumularea unei cantităţi suficiente pentru furnizarea continuă a acesteia în orașul Abrud, astfel, SC APA CTTA SA – Sucursala Apuseni anunță consumatorii că între orele 22,00 şi 5,00 va sista furnizarea apei potabile în această localitate, urmând să se stabilească şi un nou program de furnizare, ce va fi comunicat ulterior”, se menţionează în unul dintre anunţuri.

Consumatorii sunt atenţionaţi că, în această perioadă, pot apărea modificări ale parametrului turbiditate, situaţie în care sunt sfătuiţi să folosească apa doar în scop menajer.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.