Social

Bătaie cu lopata. Bărbat din Blaj reținut pentru lovire

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști după ce s-a manifestat violent față de doi concetățeni. Din cauza unui conflict spontan bărbatul de 29 de ani i-ar fi lovit pe cei doi cu o lopată, provocându-le leziuni pentru a căror vindecare au fost necesare intre 3 și 5 zile de îngrijiri medicale.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, la data de 22 decembrie 2019, în timp ce se afla în faţa locuinţei părinţilor săi, pe fondul unui conflict spontan cu doi bărbaţi de 41 şi 20 de ani, le-ar fi aplicat mai multe lovituri, cu o lopată, provocându-le leziuni pentru vindecarea cărora au fost necesare între 3 şi 5 zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatelor medicale prezentate de victime.

Persoana reţinută nu este la prima manifestare violentă. Aceasta a mai fost cercetată pentru fapte de lovire, iar în prezent mai este cercetată într-un alt dosar penal, tot pentru fapte de lovire.

În cursul zilei de azi, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.