Social

Proiectul „English 4 Kids” continua la Biblioteca Județeană Alba și în 2020

Gândit ca un club de limbă, civilizație și cultură engleză, „English 4 Kids” a urmărit încă de la primele ediții familiarizarea copiilor cu noțiuni fundamentale de limba engleză, prin intermediul unor metode cât mai atractive, informează un comunicat al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

Proiectul a debutat în anul 2019 şi a avut ca scop învăţarea limbii engleze în cadrul inedit şi mai puţin formal oferit de Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, folosind fondul de carte şi de filme didactice pe care instituţia îl deţine în colecţiile sale.

Proiectul „English 4 Kids” s-a bucurat încă de la prima ediție de un larg interes din partea comunității locale iar rezultatele și feed-back-ul pozitiv au determinat luarea deciziei de a continua proiectului și în anul 2020, astfel încât un număr cât mai mare de copii să beneficieze de lecții gratuite de învățare a limbii engleze, în spațiul prietenos al bibliotecii.

Clubul de învățare a limbii engleze „English 4 Kids” are loc lunar și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.