Social

Un adolescent din Sebeș a fost reţinut după o tentativă de jaf a unei săli de jocuri de noroc

Un adolescent a fost reţinut de poliţişti după ce, având faţa acoperită cu un fular, ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe angajata unei săli de jocuri din Sebeş.

În momentul în care femeia a acţionat butonul de panică, tânărul a fugit, fără să reuşească să sustragă bunuri sau valori, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, prin 112, de către angajata unei săli de jocuri de noroc cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că o persoană, având faţa acoperită cu un fular, ar fi ameninţat-o pe femeie cu un cuţit, cerându-i banii din încasări. Femeia a reuşit să acţioneze butonul de panică, iar în acel moment persoana a fugit, fără să reuşească să sustragă bunuri sau valori”, menţionează IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să identifice un minor, în vârstă de 16 ani, din Sebeş, ca şi bănuit de săvârşirea faptei.

Acesta a fost reţinut pentru tentativă de tâlhărie calificată, urmând să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.