Social

„Blue Monday”, tratată cu psihologi fără plată

Specialişti din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Alba vor oferi luni, de „Blue Monday”, declarată neoficial „cea mai tristă zi a anului”, asistenţă psihologică gratuită celor interesaţi, potrivit unui comunicat transmis miercuri de instituţie.

„Data de 20 ianuarie 2020 marchează conceptul de «Blue monday», declarată neoficial «cea mai tristă zi a anului». Pentru a veni în sprijinul persoanelor care, în această perioadă, se confruntă cu probleme emoţionale, psihologii de la DGASPC Alba îşi oferă gratuit serviciile de asistenţă psihologică celor interesaţi. Persoanele care se confruntă cu stări prelungite de tristeţe, izolare, singurătate, probleme personale sau profesionale care par fără rezolvare sau persoane care pur şi simplu doresc să discute cu un specialist în sănătate mintală sunt invitate să ia parte la această iniţiativă, care se va derula pe parcursul zilei de 20.01.2020”, transmite DGASPC Alba.

Întâlnirea cu persoanele interesate va avea loc la sediul Direcţiei, de pe bulevardul „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, în intervalul orar 8 – 16.

Cei interesaţi se pot înscrie şi programa telefonic, până vineri, la numărul de telefon 0258/818266, interior 213.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.