Economie

HS Timber Productions donează material lemnos pentru Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sebeș

Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sebeș

HS Timber Productions anunță că își continuă parteneriatul cu instituțiile sociale, parte a strategiei de responsabilitate socială corporativă.

La începutul noului an, fabrica de cherestea din Sebeș a donat material lemnos pentru Căminul pentru Persoane Vârstnice din municipiu, din care se confecționează atât căsuțe de lectură cât și bănci și leagăne pentru rezidenții Căminului pentru Persoane Vârstnice.

Maria Toca, directorul Căminului pentru Persoane Vârstnice, detaliază proiectul: „Căsuțele de lectură sunt un proiect pe care vrem să îl demarăm în colaborare cu Biblioteca Municipală, care ar dona cărți pe care noi am vrea să le amplasăm în spații publice, cum ar fi în spital, la secția de pediatrie, la căminul cultural, la primărie sau în parc. De aceea vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru noi, «bunicii» din cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Sebeș, pentru înțelegerea problemelor noastre și găsirea unei soluții”.

Căminul din municipiul din județul Alba este funcțional în aceeași locație din 1963, are 22 de angajați, iar acum este «acasă» pentru 40 de bunici, cu vârste cuprinse între 64 și 86 de ani.

Ionuț Batîr, directorul administrativ al HS Timber Productions Sebeș a declarat: „Ne-a plăcut foarte mult proiectul căsuțelor de lectură și am decis să-l sprijinim. Este ca și cum ai avea mini-biblioteci în spațiul public. Te plimbi prin parc și brusc poți evada într-un univers paralel, al cărților! Mai ales într-o eră digitală, când cartea scrisă este din ce în ce mai puțin căutată. Ideea este foarte frumoasă, mai ales că vine din partea Căminului pentru Persoane Vârstnice. Nimeni nu se așteaptă ca un cămin să implementeze un proiect destinat comunității. Nouă ne plac ideile originale și apartenența la comunitate este una dintre valorile noastre fundamentale”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.