Social

Un urmărit internațional pentru furturi comise în Austria a fost reținut de polițiștii din Alba

Un tânăr din Baia de Arieş, pe numele căruia există un mandat european de arestare pentru furturi din locuinţă din Austria, a fost depistat şi reţinut pe raza municipiului din Alba Iulia, potrivit unui comunicat transmis, joi, Agerpres, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Tânărul, de 25 de ani, era urmărit internaţional, după ce autorităţile austriece au emis pe numele său un mandat european de arestare pentru infracţiuni contra proprietăţii.

El a fost depistat şi reţinut în Alba Iulia de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din IPJ Alba, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Baia de Arieş.

„Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru furturi din locuinţă. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.