Educație

Alte unități școlare din Alba cu activitate suspendată parțial

Încă o unitate de învățământ din Alba Iulia își va suspenda cursurile, din cauza absenteismului ridicat în contextul actual epidemiologic, iar la o școală generală a crescut numărul claselor unde a fost luată deja această decizie.

Astfel, după cum au informat, miercuri, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, s-a decis suspendarea parţială a activităţii la Liceul de Arte „Regina Maria” Alba Iulia, respectiv la clasele 0-4, ca urmare a absenteismului ridicat înregistrat în rândul copiilor.

Şi la Şcoala Generală nr.7, tot din Alba Iulia, unde deja erau suspendate cursurile la două clase 0, s-a dispus aceeaşi decizie şi pentru alte patru clase.

În Alba erau miercuri patru grădiniţe şi două şcoli generale cu activitatea suspendată, în întregime sau parţial, din cauza simptomelor respiratorii ale unor elevi sau preşcolari.

Pentru a preveni răspândirea îmbolnăvirilor, DSP Alba a făcut un apel la părinţi să înţeleagă importanţa izolării la domiciliu a preşcolarilor şi elevilor pe toată durata în care aceştia prezintă simptome respiratorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.