Social

Razie polițienească la Blaj, cu ghinion pentru șoferi. Au fost reținute 13 permise de conducere

Fotografie de arhivă

Poliţiştii din Blaj au organizat joi o „acţiune cu efective suplimentare” în municipiu şi pe raza localităţilor rurale arondate, informează Inspectoratul de Poliție al Județului Alba.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicității vineri de instituție, au fost legitimate 236 de persoane, controlate 215 autovehicule, aplicate 154 de amenzi şi reţinute 13 permise de conducere.

Acţiunea a avut ca scop „prevenirea faptelor de natură penală sau contravenţională, creşterea climatului de siguranţă publică şi reducerea riscului rutier”.

Poliţiştii au legitimat 236 de persoane, au verificat 215 autovehicule, au reţinut 13 permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii au fost constatate 154 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 33.520 lei, din care 150 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Totodată, au fost depistate două persoane care se foloseau de copiii lor minori pentru a apela la mila publică, iar faţă de o persoană, cercetată pentru infracţiuni rutiere, a fost luată măsura reţinerii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.