Sport

Fed Cup. România a pierdut calificarea în turneul final

România a pierdut calificarea la turneul final al Fed Cup, din perioada 14-19 aprilie, care va avea loc la Budapesta. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a fost din nou toboșarul României.

Edilul clujean a fost responsabil cu atmosfera și a venit cu toba cu care a susținut româncele și la alte meciuri de Fed Cup.

„Împotriva multor cârcotași, Emil Boc se manifestă absolut normal – zic eu – participând ca spectator special la meciul de tenis din cadrul FedCup România – Rusia, și nu cred că o face pentru imagine… Cu aplauze, cântece, bătutul tobei… Mă impresionează această dovadă ȘI de patriotism, la urma urmei. Felicitări sincere și respect pentru un Primar cu asemenea… apucături!”, scrie pe pagina de Facebook Dumitru Huruba, membru al Uniunii Scriitorilor din România

După 2-2 la meciurile de simplu, din confruntarea cu Rusia, echipa formată din Ruse și Cristian a fost învinsă de rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia, scor 3-6, 2-6.

Inițial, Raluca Olaru și Irina Bara erau pe listă pentru a evolua la dublu, însă, după victoria lui Jaqueline Cristian din al patrulea meci de la simplu, staff-ul României a decis să le trimită pe teren pe Gabriela Ruse și pe Jaqueline Cristian în duelul cu rusoaicele Anna Blinkova și Anna Kalinskaia.

Tricolorele au pierdut în două seturi, 3-6, 2-6, după o oră și 15 minute de joc.

Meciurile au contat pentru calificarea la turneul final al Cupei Federației, iar România a pierdut cu scorul general 2-3 în fața Rusiei.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au câștigat câte un meci la simplu, în timp ce aceeași Ana Bogdan și Gabriela Ruse au pierdut câte un meci, tot la simplu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.