Politică

Un tânăr antreprenor, candidatul USR la președinția Consiliului Județean

Liderul Uniunii Salvaţi România (USR) Alba, antreprenorul Beniamin Todosiu, va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Alba, urmând să deschidă şi lista de candidaţi a formaţiunii politice, informează un comunicat al formațiunii politice.

„Uniunea Salvaţi România – Filiala Alba şi-a desemnat, duminică seara, candidaţii pentru Consiliul Judeţean, aceştia fiind oameni din judeţ care au performat în domeniile în care activează şi care au decis să se implice pentru a schimba în bine judeţul Alba”, se menţionează în comunicat.

Sub sloganul „Oameni ca tine salvează Alba”, USR propune, potrivit comunicatului, un „program coerent de măsuri pentru dezvoltarea judeţului Alba, transparentizarea activităţii Consiliului Judeţean şi implicarea cetăţeanului în luarea deciziilor, dar şi o listă de oameni capabili să pună în aplicare toate aceste măsuri”.

Candidaţii au fost desemnaţi, prin vot, de membrii Conferinţei Judeţene a USR Alba. Liderul USR Alba, Beniamin Todosiu, a fost reconfirmat candidat pentru preşedinţia CJ Alba, urmând să deschidă şi lista de candidaţi a formaţiunii politice.

„Am decis să candidez la preşedinţia Consiliului Judeţean Alba ştiind că voi lupta cu cel mai puternic lider al PNL Alba (Ion Dumitrel – n.r.) şi cu cea mai puternică filială a PNL din România. Nu am emoţii, pentru că ştiu că 2020 este anul în care cetăţenii vor vota proiecte serioase şi oameni noi, oameni care vin din rândurile lor. Vă asigur că noi, USR Alba, vom duce o luptă corectă pentru Consiliul Judeţean şi ne vom respecta contracandidaţii încercând să avem o dezbatere pe proiecte, idei şi viziune”, a spus, potrivit sursei citate, Beniamin Todosiu.

În vârstă de 32 de ani, preşedintele USR Alba este absolvent al Facultăţii de Medicină Dentară din Târgu Mureş şi are o afacere în domeniu în Alba Iulia.

În echipa USR pentru CJ Alba se regăsesc profesori, antreprenori, ingineri, jurişti.

La conferinţă a fost prezent şi candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia, Gabriel Pleşa, viceprimarul demisionar al municipiului Alba Iulia, fost membru PNL timp de 22 de ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.