Administrație

Consultarea publică de la Primăria Sebeș a fost avizată de DSP. Participanților li se va lua temperatura

Persoanelor care vor participa luni după-amiaza în municipiul Sebeş la o adunare publică având ca temă calitatea aerului li se va măsura, la intrarea în sală, temperatura. Participanții vor primi şerveţele şi gel dezinfectant pentru mâini, măsuri dispuse de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba.

„Primăria Municipiului Sebeş anunţă toţi cetăţenii interesaţi că evenimentul a fost avizat favorabil de Direcţia de Sănătate Publică Alba, cu menţiunea că întruneşte un risc scăzut, dar organizarea sa nu exclude riscul apariţiei şi propagării transmiterii infecţiei. Accesul în incinta Centrului Cultural «Lucian Blaga» Sebeş va fi posibil începând cu ora 16,00, parcurgând o serie de etape preventive (măsurarea temperaturii, completarea unei liste de prezenţă şi a unor formulare specifice). Vor fi puse la dispoziţie şerveţele şi gel dezinfectant pentru mâini. Cetăţenii vor fi întâmpinaţi de personal cu pregătire medicală”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Întâlnirea, care va avea loc începând cu ora 17,00 la sediul Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeş, în sala de festivităţi „Radu Stanca”, are ca ca temă calitatea aerului.

Consultarea publică fusese programată inițial pentru 6 martie, dar ea a fost reprogramată ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea opiniei publice, pentru a facilita astfel participarea cât mai multor persoane interesate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.