Administrație

Autoritățile închid talciocul și piața volantă din Alba Iulia

Comitetul Local pentru Situații de Urgenţă al Municipiului Alba Iulia, întrunit miercuri, a emis o serie de hotărâri şi recomandări, printre care interzicerea activităţilor în talcioc şi piaţa volantă, urmând ca cele două hale agroalimentare să funcţioneze sub supraveghere de specialitate.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii miercuri seara de autorităţile locale, până la data de 31 martie nu se vor organiza activităţi în talcioc şi piaţa volantă. De asemenea, Piaţa din Cetate şi hala agroalimentară Centru vor funcţiona sub supraveghere de specialitate.

Totodată, Bazinul olimpic va suspenda accesul publicului în perioada 12 – 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

Centrul de zi pentru persoane vârstnice şi Centrul de zi pentru copii „Sf. Maria” îşi vor suspenda activitatea cu publicul tot până la sfârşitul lunii martie.

Centrele de servicii pentru persoane cu nevoi speciale operate de Centrul „Maria Beatrice”, ACAS, Filantropia Ortodoxă etc. îşi vor continua activitatea pe proprie răspundere şi vor fi obligate să obţină acordul privind condiţiile de funcţionare în
această perioadă din partea DSP Alba.

Societatea de Transport Public Alba Iulia şi companiile de taximetrie vor intensifica acţiunile de dezinfecţie, de exemplu la bare şi suporţi de susţinere, uşi, scaune, mânere ale uşilor – interior şi exterior -, de preferat la finalizarea traseului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.