Social

Teatrul de Păpuși „Prichindel” prezintă zilnic, pe YouTube, o poveste

Spectacole ale Teatrului de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia, din repertoriul curent, dar şi din arhivă, vor putea fi urmărite zilnic pe YouTube, o modalitate de a fi alături, în această perioadă dificilă, de micii spectatori, a anunţat, joi, secretarul literar, Cristina Smadea.

„Ne-ar fi plăcut să fim în faţa dumneavoastră, pe scena teatrului, pentru a vă bucura cu spectacolele noastre, dar, deocamdată, este bine să stăm acasă. Şi pentru a vă oferi o alternativă veselă şi educativă de petrecere a timpului liber în această perioadă, am gândit un nou proiect – Teatrul de Păpuşi «Prichindel» vă prezintă o poveste online”, a afirmat, potrivit unui comunicat transmis Agerpres, Cristina Smadea.

Aşadar, începând de joi, vor putea fi vizionate pe YouTube spectacole din repertoriul curent, dar şi din arhiva teatrului.

Primul spectacol propus este „Capra cu trei iezi”, adaptare de Cristian Pepino după povestea lui Ion Creangă, în regia colectivă Teodora Popa, Irina Melnic, Viorica Boda şi Ramona Benchea Mincu.

„Sperăm să aducem bucurie, voie bună, învăţături celor mici şi celor mari, deopotrivă, mai ales acum când trebuie, mai mult ca oricând, să fim uniţi. Îndemnul nostru este: staţi acasă şi urmăriţi spectacolele Teatrului de Păpuşi «Prichindel» din Alba Iulia”, a mai transmis Smadea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.