Social

Aiud. Crucea Roșie a distribuit alimente şi produse igienico-sanitare vârstnicilor

Aproximativ două tone și jumătate de alimente, precum și o cantitate însemnată de produse igienico-sanitare au fost distribuite sâmbătă de Crucea Roșie – Filiala Alba, în colaborare cu autoritățile locale, unor persoane vârstnice din municipiul Aiud, potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

„Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba, în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud, a distribuit 176 pachete alimentare şi igienico-sanitare persoanelor vârstnice din municipiul Aiud şi localităţile aparţinătoare, având în vedere situaţia dificilă creată de pandemia de coronavirus în România, precum şi vulnerabilitatea ridicată a vârstnicilor în această perioadă de criză. (…). Aproximativ 2 tone jumătate de alimente, precum şi o cantitate însemnată de produse igienico-sanitare au ajuns la Aiud astăzi, 28 martie 2020, fiind distribuite de către voluntari ai Crucii Roşii, precum şi de voluntari din comunitatea locală conduşi de doamna primar Oana Badea, familiilor în nevoie”, se menţionează în comunicat.

Alimentele, apa şi băuturile răcoritoare au fost donate de către mai multe companii.

„Organizaţia noastră îşi îndreaptă în aceste zile critice atenţia către familiile care sunt afectate indirect de virusul COVID-19, prin oferirea de pachete alimentare şi igienico-sanitare, precum şi faţă de persoanele izolate la domiciliu din judeţul Alba şi care se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică Alba. Astfel, aceste acţiuni vor continua şi în alte comunităţi în zilele şi în săptămânile următoare”, mai arată comunicatul filialei Alba a Crucii Roşii Române, semnat de către directorul Adrian Ionel Duşa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.