Social

Primul aiudean contaminat cu Covid-19 a fost declarat vindecat

Primul aiudean contaminat cu Covid-19 într-un centru de dializă din Alba Iulia a fost declarat vindecat, anunță primarul municipiului Aiud, Oana Badea

Lucian Domșa a fost infectat cu Covid-19 în centrul de dializă din Alba Iulia. Am reușit notabila «performanță» de a-mi infecta soția Monica Domsa, (care e și ea internată la Spitalul de Pneumo din Aiud și care a avut simptome mult mai grave decât ale mele) și ambii părinți (care au ieșit pozitivi în urma testului)”, notează Lucian Domșa pe Facebook. „Din fericire, părinții mei sunt asimptomatici și sunt în izolare la domiciliu, de ei se ocupă medicul de familie”, mai spune Domșa.

„Ieri și azi am făcut testele nr.2 și nr.3 și am ieșit negativ la ambele, prin urmare, în dup-amiaza asta voi pleca acasă. Voi continua să fac dializă noaptea încă două săptămâni de acum înainte, după care, probabil că lucrurile vor reintra pe făgașul normal”, mai preciează aiudeanul.

Lucian Domșa are 46 de ani și a ținut pe Facebook, în timpul internării, un fel de jurnal în care și-a povestit experiența bolii.

„Pentru cei care încă mai iau în derâdere tot ceea ce se întâmplă, vă spun, cu mâna pe inimă, că nu e o joacă! Atât eu, cât și soția mea, am fost depistați pozitivi la testul pentru Covid 19 și suntem amândoi internați în spital. În spitale diferite, ce-i drept, dar asta chiar nu are nici cea mai mică importanță. Acest virus nu glumește, nu se joacă și nu e prietenul nimănui! Protejați-vă, folosiți mască și mănuși! Nu e o glumă!”
Lucian Domșa | fost infectat cu Covid-19

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.