Sănătate

Este sigur sexul în carantină? Prima țară care recomandă acest lucru, inclusiv cu amanții

Țările Nordice au avut o abordare diferită a pademiei de coronavirus, iar unele au plătit un preț uriaș pentru relaxarea măsurilor.

Søren Brostrøm, directorul general al Autorității pentru Sănătate din Danemarca, a recomandat tuturor cetățenilor să facă sex în ciuda restricțiilor impuse de autorități.

„Sexul este bun, sexul este sănătos. Trebuie să facem sex, deoarece suntem ființe umane. Chiar dacă ești singur, relațiie sexuale scurte și practicate cu o persoană cunoscută nu ar trebui să fie o problemă”, a spus Directorul general al Autortiății pentru Sănătate din Danemarca.

Distanțare socială până la sex

Danemarca are aproape 8.000 de cazuri de infectare cu CoVid-19 și puțin peste 350 de morți, dar acest lucru nu l-a împiedicat pe Brostrøm să recomande sexul cetățenilor danezi.

„Există o interdicție împotriva adunărilor a zece sau mai multe persoane, dar aici nu este cazul. Riscul de infecție este la adunările mari. Cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social extrem de importantă în această perioadă”, a concluzionat oficialul.

Søren Brostrøm le-a recomandat danezilor să facă sex inclusiv cu amantele sau amanți, chiar dacă acest lucru aduce de la sine un contact în plus.

„Nici persoanele care au un număr mai mare de parteneri sexuali nu ar trebui să se teamă. Ca în orice contact uman există riscul de infectare, dar o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”, a completat oficialul danez.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.