Social

Ocna Mureș. 14 persoane sunt izolate preventiv la domiciliu, toate în stare bună

În data de 21 aprilie, în orașul Ocna Mureș situația este constantă, la fel ca în precedentele două zile, informează autoritățile locale.

Astfel, există 14 persoane aflate în izolare preventivă la domiciliu, cărora li se adaugă persoana declarată vindecată și care trebuie să stea și ea în izolare 14 zile.

În total, sunt 15 persoane aflate în izolare la domiciliu.

Numărul total al persoanelor confirmate pozitiv în Ocna Mureș, de la declanșarea pandemiei, este de 11, inclusiv persoana decedată în data de 8 aprilie.

„Având în vedere datele prezentate mai sus, mai sunt în prezent 9 persoane confirmate pozitiv. Trei sunt internate, iar șase sunt izolate la domiciliu. Persoanele confirmate pozitiv aflate în izolare sunt afebrile, asimptomatice și cu stare generală bună”, se mai arată în informarea oficială.

„Referitor la măsurile luate, vă informăm că spațiile utilizate de persoanele depistate pozitiv în ultima perioadă au fost dezinfectate iar familiile persoanelor infectate și contactele directe ale acestora sunt în izolare”, dau asigăruri reprezentanții autorității.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.