Administrație

Primarul din Câmpeni îi acuză pe liberali că ar pus „un chelner” la conducerea spitalului local

Primarul orașului Câmpeni, Ioan Calin Andreș, îi acuză pe liberalii locali că ar fi manevrat la Ministerul Sănătății pentru schimbarea din funcție a managerului spitalului Orășănesc din Câmpeni, pe care l-ar fi înlocuit cu „un chelner”.

„Acești oameni mizerabili au ajuns până la Ministerul Sănătății și implicit la Nelu Tătaru și prin diverse pârghii au reușit să schimbe managerul Spitalului Orășenesc Câmpeni, pe domnul Călin Bodea, cu un chelner în persoana lui Gog Valentin”, scrie pirimarul din Câmpeni pe pagina sa de socializare.

„Dacă așa am ajuns să facem politică, dacă astea sunt mizeriile pe care PNL Câmpeni le face, atunci voi știi și eu pe viitor ce este de făcut. Nu am răspuns la acuzațiile pe care diverse persoane le-au făcut în media sau pe rețelele sociale pentru că am avut bun simț. Dar cu acești oameni, cu acești manipulatori nu este cale de mijloc”, explică edilul.

Andreș îl apostrofează mai apoi pe ministru: „Domnule Tătaru, cum puteți pune în fruntea unui spital de renume al Capitalei Țării Moților, un chelner??? Cum puteți schimba un om cu pregătire profesională pentru funcția de manager?”

După ce laudă calitățile de administrator ale fostului manager al Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, primarul Andreș spune că Bodea „a reprezentat interesele noastre, ale Moților în unul dintre cele mai importante ministere”.

Vinovat de această decizie ar fi, în opinia lui Ioan Călin Andreș, liderul local al PNL, Cristian Dan Pașca, „acest veșnic doritor al scaunului de primar a mers la Bruxelles pentru interesele proprii, pentru că cei din fruntea PNL nu l-au dorit pentru funcția de primar, știau că este un etern pierzător”.

Andreș publică în facsimil un document care pare să fie un ordin ministerial privind numirea lui Valentin Tiberiu Gog în funcția de „manager interimar” al Spitalului Orășănesc Câmpeni, începând cu 1 mai.

One Comment

  1. Pingback: Cum a ajuns școlitul „la Școala Vieții” Gog directorul spitalului din Câmpeni și de ce a rămas fără aer primarul Andreș – Ziarul Mesagerul de Alba

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.