Social

Un bărbat din Sebeș a vândut cu 40.000 de lei un lingou de aur fals. Polițiștii din Deva l-au ridicat de pe stradă

Bărbatul din Sebeș pretindea că vinde lingouri de aur. Lăcomia l-a dus însă direct în brațele polițiștilor hunedoreni, care l-au reținut pe stradă din Deva

Un bărbat din Deva a fost înșelat de un tânăr de 26 de ani, din Sebeș, care i-a vândut, cu peste 40.000 de lei, un lingou despre care a susținut că ar fi din aur, ulterior dovedindu-se că obiectul era confecționat dintr-un metal comun.

Tânărul a fost reținut de polițiști după ce a încercat să mai vândă păgubitului încă un lingou asemănător, a informat joi Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Potrivit polițiștilor, persoana păgubită, în vârstă de 52 de ani, a relatat inițial că a cumpărat lingoul de la un tânăr pe care nu-l cunoaște, la un preț de 80 lei pe gram. Când și-a dat seama că a fost înșelat, bărbatul s-a adresat Poliției Deva și a spus că, în urma unei înțelegeri telefonice, bărbatul necunoscut s-a oferit să îi mai vândă un alt „lingou din aur”.

Polițiștii au realizat un flagrant, pe o stradă din municipiul Deva, asupra bărbatului din Sebeș fiind găsite „două lingouri din metal comun, similare cu cel cumpărat de partea vătămată”, potrivit unui comunicat al IPJ Hunedoara.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de tentativă la înșelăciune, și va fi prezentat magistraților în vederea luării măsurilor legale. Polițiștii sunt interesați să afle dacă tânărul din Sebeș a acționat împreună cu alți eventuali complici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.