Mozaic

Un profesor de facultate de Medicină din București își face nevoile în timp ce le predă studenților

Un profesor de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila din Capitală a devenit vedetă pe internet, după ce și-a făcut nevoile în direct, în timp ce le preda studenților online, prin platforma Zoom.

Potrivit site-ului banatulazi.ro, „studenții în cauză au rămas stupefiați când au observat, că în timp ce ține lecții online, profesorul s-a dus la baie și și-a făcut nevoile. Înregistrarea a făcut furori în mediul online, iar internauții s-au amuzat teribil de pe urma acestei întâmplări”.

În filmarea devenită virală pe rețelele de socializare se vede cum profesorul continuă să predea de la WC și vorbește nestingherit despre proceduri stomatologice și materiale igienice, în timp ce își aranjează hârtia igienică și se șterge, fără jenă. Sau, poate, fără să-și dea seama că gesturile sale se văd prea bine…

Profesorul în cauză predă la Facultatea de Stomatologie, iar filmarea circulă de mai multe zile în mediul online.

Deocamdată, nici reprezentanții UMF Carol Davila și nici cei ai ministerului Educației nu au oferit un răspuns oficial legat de întâmplare.

„Nu există nicio bază legală care să sancționeze fix aceste gesturi, pentru că situația cursurilor online este una nouă pentru România, deci lucruri noi, legi vechi”, mai notează banatulazi.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.