Administrație

Întâlnire de lucru la Consiliul Județean Alba pe tema susținerii pregătirii profesionale a tinerilor

Miercuri a avut loc o întâlnire restrânsă de lucru la care au participat reprezentanți ai Consiliul Județean Alba, ai Inspectoratului Școlar Județean Alba, ai Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Alba și al companiei Transavia, pentru a stabili cum fi susținută pregătirea profesională a tinerilor.

Potrivit unui comunicat al Consiliului Județean, „s-a hotărât aplicarea unui chestionar care pune în evidență principalele trăsături de personalitate ale elevilor dar și interesele educaționale ale acestora. Raportul generat în urma prelucrării datelor va oferi informații relevante în privința deciziei de alegere a unui traseu profesional adecvat”.

„Implicarea activă a companiilor din județul Alba în creșterea interesului elevilor și părinților pentru obținerea unei calificări este o condiție esențială pentru reușita acestui proiect, deoarece alături de profesori, agenții economici au un rol esențial în formarea viitorilor profesioniști”, se mai arată în document.

Consiliul Județean Alba îi invită alături „pe toți cei care doresc să se alăture activităților de informare și consiliere desfășurate în unitățile de învățământ din județul Alba”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.