Social

5.000 de euro pierduți într-o parcare, luați de un tânăr. A fost identificat cu ajutorul unei camere video

O femeie din Alba Iulia a pierdut, la urcarea în taxi, în parcarea blocului în care locuiește, o borsetă în care se aflau 5.000 de euro, banii fiind găsiți și luați de un tânăr, care a fost identificat ulterior de polițiști cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă.

Potrivit unui comunicat transmis, marți, de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au soluționat o plângere privind o faptă de însușirea bunului găsit, în legătură cu care au fost sesizați la sfârșitul săptămânii trecute.

„În dimineața zilei de vineri, 22 mai, o femeie de 26 de ani, din Alba Iulia, a anunțat Poliția Municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că și-a pierdut o borsetă în care avea 5.000 de euro. Femeia le-a spus polițiștilor că erau banii de la nuntă, pe care intenționa să-i ducă la Sebeș, pentru a ajuta familia soțului său. La urcarea într-un taxi, având în brațe un copil, femeii i-a căzut borseta, în parcarea blocului în care locuiește”, se menționează în comunicat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști și cu ajutorul imaginilor surprinse pe o cameră de supraveghere video amplasată din zonă, a fost identificat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Alba Iulia, care a luat borseta cu bani și a dus-o acasă.

„Banii au fost recuperați de polițiști și restituiți femeii care i-a pierdut”, a precizat IPJ Alba.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.