Economie

Platformă online pusă de Consiliul Județean la dispoziția micilor fermieri

Consiliul Județean (CJ) Alba pune la dispoziția procesatorilor din județ o platformă online, www.madeinalba.ro, prin intermediul căreia aceștia își pot comercializa produsele proprii, potrivit unui comunicat dat publicității marți.

„Valorificând experiența de peste 10 ani cu producătorii şi procesatorii din județ, prin intermediul evenimentelor devenite mărci consacrate – «Târgul Grădinarului», «Ziua Rozelor», «Târgul Apulum Agraria» -, Consiliul Județean Alba vine cu o nouă abordare și pune la dispoziția acestora o platformă online, prin intermediul căreia își pot comercializa produsele proprii. Platforma www.madeinalba.ro promovează produsele autentice locale, iar Consiliul Județean Alba își propune, pe această cale, să creeze legătura dintre micii fermieri, agricultori sau întreprinzători locali și cei interesați atât de o alimentație sănătoasă, cât și de o experiență culinară inedită”, arată sursa citată.

Potrivit comunicatului, vizitarea acestui site de prezentare este și un prilej de a cunoaște, pe lângă produse, „poveștile din spatele efortului și pasiunii unor oameni care respectă și perpetuează tradițiile, promovând gastronomia și specificul zonei”.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Grupurilor de acțiune locală din județul Alba – „Pe Mureș și pe Târnave”, Valea Ampoiului – Valea Mureșului, a menționat purtătorul de cuvânt al CJ Alba, Violeta Nica.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.