Social

Ordinul nu se discută. Bărbat reținut după ce a încălcat un ordin de restricție

Fotografie de arhivă

Polițiștii din Sebeș l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru violență în familie și care nu a respectat ordinul de protecție care îl obliga să nu se apropie de soția sa, informează Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Alba.

Marți, 9 iunie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat de 41 de ani, din Sebeș, care este cercetat pentru violență în familie și încălcarea ordinului de protecție.

„În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în cursul lunii martie și-ar fi agresat soția motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și emis un ordin de protecție prin care i se interzicea să se apropie de femeie, dar acesta ar fi încălcat în mod repetat această interdicție”, se arată în informarea IPJ Alba.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul va fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.