Social

Brăilean reținut de polițiștii din Alba Iulia pentru furt

Polițiștii din Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat care este cercetat pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba.

Joi, 18 iunie, polițiștii Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați de către o persoană de 59 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că un bărbat pe care l-a găzduit în perioada 17–18 iunie, i-ar fi sustras suma de 250 de lei, două carduri bancare și un telefon mobil.

La scurt timp după sesizare, polițiștii l-au identificat, în zona gării din municipiul Alba Iulia, pe bărbatul de 43 de ani, din comuna Siliștea, județul Brăila, bănuit de furt, acesta intenționând să părăsească municipiul.

Din verificări a rezultat că, în dimineața zilei de 18 iunie, persoana bănuită de furt ar fi sustras din imobilul bărbatului care l-a găzduit, un telefon mobil, suma de 250 de lei și două carduri bancare, de pe care ulterior ar fi scos suma de 350 de lei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de vineri va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.