Politică

Președintele Dumitrel mai vrea un mandat la Consiliul Județean

Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel

Președintele Consiliului Județean (CJ) Alba, Ion Dumitrel, aflat în această funcție din ianuarie 2005, și-a anunțat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura pentru un nou mandat, prilej cu care a menționat că deputatul Florin Roman se va ocupa de coordonarea campaniei sale.

„Sunt aici în postura de candidat nominalizat de PNL pentru funcția de președinte al CJ Alba, o responsabilitate pe care o îndeplinesc de aproape 4 mandate. De ce continui? Pentru că a fi președinte de CJ înseamnă, în primul rând, responsabilitate față de locuitorii județului pe care îl administrez, o responsabilitate față de proiectele pe care le dorim cu toții, responsabilitate pentru a menține Alba în rândul județelor care cunosc o dezvoltare accentuată”, a afirmat Ion Dumitrel.

El a făcut referire și la perioada actuală marcată de pandemia de coronavirus, spunând că „ar fi fost incorect” din partea sa și a echipei sale să nu meargă mai departe și să nu se angajeze ca, la momente dificile, să aducă „în continuare lucruri bune” pentru locuitorii județului Alba.

Precizând că se va intra în precampanie și, apoi, în campanie electorală, Ion Dumitrel a spus că l-a „rugat” pe deputatul Florin Roman, ținând cont și de experiența pe care acesta a avut-o ca vicepreședinte al CJ Alba, să fie coordonatorul campaniei PNL pentru președintele CJ și CJ Alba.

Florin Roman a spus că pentru el este „o mare onoare și responsabilitate” să poată să dea „o mână de ajutor” echipei de la CJ – Ion Dumitrel, Marius Hațegan și Dumitru Fulea, vicepreședinți.

În ceea ce îl privește pe Dumitrel, Roman a spus că este „cel mai cinstit om” pe care l-a cunoscut în administrație și în viața politică, „un om care muncește de dimineața până seara, lucru pe care îl pot confirma și vecinii de bloc ai acestuia”, care îl văd la ce ore târzii întoarce acasă, un om „credincios”, un om „de cuvânt” și un „formidabil om de echipă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.