Mozaic

Zboruri de la Cluj spre Skiathos, Grecia

De pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost operat sâmbătă primul zbor charter turistic al companiei TAROM, din sezonul de vară 2020, spre destinația Skiathos (Grecia).

Zborurile spre Skiathos vor fi operate în fiecare zi de sâmbătă, până în data de 26.09.2020 și deschid astfel seria călătoriilor de vacanță TAROM de pe Aeroportul Cluj. Interesul crescut pentru destinațiile turistice din Grecia, precum Skiathos, este demonstrat și de faptul că primul zbor a fost ocupat în proporție de 100%.

Pachete turistice promoționale spre această destinație de tradiție din Grecia sunt disponibile acum pentru amatorii de vacanțe din Cluj-Napoca și Transilvania la tour-operatorul Aerotravel și agențiile partenere. Mai multe detalii și rezervări sunt disponibile aici:

Compania aeriană TAROM va mai opera de pe Aeroportul Cluj, începând din a doua săptămână a lunii iulie, alte două destinații din Grecia și anume: Creta-Chania și Zakynthos, în fiecare zi de joi până la finele lunii septembrie.

Tot în luna iulie, de pe aeroportul clujean vor fi reluate zborurile turistice spre destinația internă Constanța. Aceste zboruri îndelung așteptate de către pasagerii noștri, vor fi operate tot de operatorul național TAROM, în zilele de joi și duminică, până la finalul lunii august.

„Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19, rugăm pasagerii ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar”, au transmis reprezentanții aeroportului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.