Mozaic

Circulație restricționată pe mai multe sectoare ale autostrăzilor A1, A3 și A10

Fotografie de arhivă

Circulația este restricționată, luni, pe a doua bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparații a suprafeței de rulare, a informat Centrul Infotrafic.

De asemenea, pe autostrada A3 Turda-Borș, la nodul Turda A3 – DN1 Bretea G, în zona municipiului Turda, au fost executate, luni, lucrări de înlocuire a parapetului metalic.

Același tip de lucrări vor fi executate și la kilometrul 18+050, în apropierea localității Săndulești, județul Cluj, fiind restricționată a doua bandă de mers, în intervalul orar 11,00 – 15,00.

Restricții de circulație vor fi instituite și pe autostrada A10 Aiud – Turda, la nodul rutier A10 Bretea 5, municipiul Turda, județul Cluj, unde, în interval orar 16,00 – 18,00, vor fi executate lucrări de înlocuire a parapetului metalic deteriorat.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție și cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire și fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea unor accidente rutiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.