Mozaic

Secretarul de stat Raed Arafat a depus plângere pentru amenințări cu moartea la adresa lui

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a depus, joi, la sediul DIICOT, plângere penală împotriva celor care l-au amenințat cu moartea pe rețele de socializare.

„Este vorba de două amenințări cu moartea care au fost publice și care au fost destul de evidente, emise de oameni care pot chiar să facă rău. Așa că am venit și am depus plângerea, iar de aici e treaba autorităților. Una printr-un film care a fost postat public și una prin postarea publică pe care o știe toată lumea”, a declarat Arafat, la ieșirea din sediul DIICOT.

El a precizat că nu cunoaște persoana care a formulat amenințările.

„Mai vin din astea, dar acestea chiar au părut serioase și a trebuit să le depun (plângerile – nota red.), pentru că nu poți să permiți așa ceva. Eu sper să fie totul ok”, a spus Raed Arafat.

Poliția s-a autosesizat și a deschis o anchetă după ce Raed Arafat a fost amenințat cu moartea, pe Facebook, de un bărbat din Alba Iulia, care susține că pandemia de CoVid-19 nu există, totul fiind o conspirație.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, a scris bărbatul, pe Facebook.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.