Mozaic

Patru țări noi interzic zborurile din România

Wizz Air a anunțat că zborurile către mai multe țări din Europa au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

Wizz Air anunțat ieri, 20 iunie, că din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române, suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv.

Totodată, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Aeroportul din Cluj opera zboruri către Malmo (Suedia) și Tel Aviv (Austria), ambele fiind redeschise după pandemia de coronavirus.

Wizz Air a reluat zborurile de pe Aeroportul Cluj către Tel Aviv, începând cu data de 6 iunie 2020. Zborurile erau operate în zilele de marți și sâmbătă. Zborurile către Malmo se desfășurau încă din luna aprilie, fiind operate zboruri de pe Aeroportul Cluj.

Ce se întâmplă cu pasagerii care și-au achiziționat deja bilet

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil.

Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.