Politică

PSD desemnează un neofit drept candidat la Primăria Alba Iulia

Inginerul Alin Stanciu va candida din partea Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia, se arată într-un comunicat de presă al PSD Alba.

„Desemnarea lui Alin Stanciu, de către PSD, pentru funcția de primar al municipiului Alba Iulia este un răspuns firesc la necesitatea de a avea la conducerea administrației locale un reprezentant al mediului de afaceri, obișnuit să utilizeze eficient resursele financiare și care va elimina risipa banului public din prezent. Conducerea unui business de succes și dezvoltarea armonioasă a unei localități au în comun principiile sănătoase pe care ambele se bazează: respect față de oameni, corectitudine, perseverență și muncă”, se afirmă în comunicatul de presă menționat.

Alin Stanciu are 43 de ani, este căsătorit și are doi copii. A absolvit Universitatea Politehnică Timișoara, Facultatea de Electrotehnică și Electroenergetică, fiind de profesie inginer.

„Ne dorim un oraș în care orientarea spre investiții în drumuri, tineret, sport și cultură să fie mult mai mare, iar siguranța cetățeanului și a bunurilor sale – o prioritate. Copiii noștri sunt viitorul acestei țări și nicio sumă alocată nu este prea mare dacă o investim în creșe, grădinițe sau unități de învățământ. Voi rămâne același om pe care îl cunoașteți și care nu va face rabat de la principii, valori și normele morale în care cred cu tărie”, a declarat Alin Stanciu, citat în comunicat.

Alin Stanciu conduce o afacere în domeniul automatizărilor industriale, iar în politică a intrat recent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.